1. Amazon Bollywood beginner quiz Answers

Question 1:- In 2020, the 1995 movie Coolie No.1 was remade with which actor in the lead role?

Answer: Varun Dhawan

Question 2:- In the movie Jodhaa Akbar, if Aishwarya Rai was Jodhabai, who was Akbar?

Answer: Hrithik Roshan

Question 3:-  In the movie Ra.One, who played the character of G.One?

Answer: Shahrukh Khan

Question 4:-  Which of these sportsperson’s role has Farhan Akhtar played on screen?

Answer: Milkha Singh

Question 5:- What was the stage name of Ranveer Singh’s character Murad in Gully Boy?

Answer:- Gully Boy

2: Amazon SIDE-HERO QUIZZER quiz answers

Answers of Side hero quizzer quiz

Question 1:- Which of these is NOT a movie directed by Karan Johar?

Answer: Kal Ho Naa Ho

Question 2:-  Which of these actors is married to producer Siddharth Roy Kapur?

Answer: Vidya Balan

Question 3:- In which of these movies can Hrithik Roshan be seen in a double role?

Answer: Krrish 3

Question 4:- Vivek Oberoi made his Bollywood debut in the movie Company directed by whom?

Answer: Ramgopal Varma

Question 5:- Which of these is an upcoming movie based on India’s first World Cup cricket win?

Answer: 83

Amazon Filmy Fanatic quiz answers

Answers of Filmy Fanatic quiz

Question 1:- In the movie Bharat, when Salman Khan’s character is asked his surname what does he reply?

Answer: He has no surname

Question 2:- In the movie ‘Welcome’, what does Akshay Kumar’s character do for a living?

Answer: Conducts auctions

Question 3:- In the movie ‘Badla’ which actor’s character is found to have committed a murder?

Answer: Taapsee Pannu

Question 4:- How do we better know the playback singer Kedarnath Bhattacharya?

Answer: Kumar Sanu

Question 5:- In the movie Chak De! which character finishes as the top scorer in the Women’s Hockey World Cup?

Answer: Preeti Sabharwal

Amazon Bollywood Grandmaster quiz answers

Answers of Bollywood Grandmaster quiz

Question 1:- In the movie ‘Sholay’, the two main characters Jai and Veeru were named after two college friends of which film personality?

Answer: Salim Khan

Question 2:- The story of Arunachalam Muruganantham, founder of Jayaashree Industries inspired which movie?

Answer: Padman

Question 3:- The production of which song from a landmark 1960 movie reportedly cost INR 10 million?

Answer: Pyar Kiya to Darna Kya

Question 4:- Which movie about friendship was initially supposed to have Shahrukh Khan, Hrithik Roshan and Vivek Oberoi playing the main characters?

Answer: Zindagi Na Milegi Dobara

Question 5:- Which of these movies is based on a novel by ex naval officer Harinder Sikka?

Answer: Raazi

 

error: